Såhär blir du medlem:


Följ de här enkla stegen för att bli medlem i SkHF och SHR (info om SHR längre ner):

  1. Medlemskapet kostar 280:-  och betalas in till Bankgiro 810-3772,  alternativt en inbetalning till vår Swish på 123 504 96 22. Har du även familj som vill bli medlem kostar detta endast 25:- per familjemedlem.
  2. Skriv ditt namn i meddelandefältet när du betalar in så vi vet att det är du som gjort betalningen.
  3. När betalningen är gjord ska du fylla i formuläret här nedanför. Där skriver du fullständigt namn på dig och eventuella betalande familjemedlemmar. Du skriver även din e-mail, ditt telefonnummer och din hemadress (för att få tidningen Snoken som kommer 1-2 gånger om året). Våra nyhetsbrev med kommande aktiviteter skickas enbart ut via e-mail samt via vår medlemschatt på Facebook.
  4. Du får en bekräftelse i form av ett välkomstbrev på din e-mail och inbjudan till medlemschatten på Facebook när vi fått din betalning och ditt formulärsvar.
  5. Klart, nu är du medlem och kan delta i våra aktiviteter och träffar!

Mer information om medlemsskapet:

  • Som fullbetalande medlem får du möjligheten att delta i alla SkHF:s aktiviteter och information om dessa i våra utskick. Dessutom får du tidningen Snoken som ges ut av SHR.
  • Som fullbetalande medlem kan man ansluta familjemedlemmar (25 kr per familjemedlem) vilka får möjlighet att delta i alla SkHF:s aktiviteter. Utskick från SkHF och SHR skickas dock bara till den fullbetalande medlemmen.
  • Är du fullbetalande medlem i en annan förening som är ansluten till SHR kan du bli stödmedlem i SkHF. Då får du möjlighet att delta i alla aktiviteter i SkHF och får information om dessa i SkHF:s utskick.
  • Under den senare halvan av året kan du även bli höstmedlem (140 kr) i SkHF och SHR. Du får då information och möjlighet att delta i de återstående aktivitererna i SkHF och eventuellt även Snoken som SHR ger ut om den ligger för utskick.
  • Som medlem i SkHF blir du också medlem i SHR, som är Sveriges största herpetologiska förening. SHR är en sammanslutning av de flesta herpetologiska föreningarna i Sverige, som tillsammans ger ut den fina tidskriften Snoken. SHR har två riksmöten om året vilka du är välkommen att deltaga i. Där diskuteras aktuella ämnen som till exempel remisser från Jordbruksverket och gemensamma ställningstaganden som rör vår hobby.